Manichiura inramata este una DIN cea mai la Moda tendinta in Materie de unghiii pentru sezonul Care Vine. Acest Design a aparut Inca in 2016, INSA din cauza designului neobisnuit, acesta a fost dat Rapid uitarii. In 2018 manichiura inramata este din nou extrem de populara. Tot felul de Geometrie PE Unghii, Marmura cu sclipici, cristale mari – aceasta este cea mai la Moda manichiura a anului 2018! Si, de asemenea, Pictura Artistica, “Folia” si, bineinteles, 3D “Ochi de pisica” – in 2018 aceasta se afla in topul listei cu tendinte in Materie de manichiura. Incantator, nu-i ASA? Cele mai actuale nuante de manichiura Français 2018 sunt: servicii de Unghii înainte de sezonul cald se confruntă cu o Cerere Mare pentru decorare Arta de Unghii MODELE. Real design de Unghii de primavara 2018 și este aproape în esprit și culoare de design nail art Vara anului 2018, Cu desene, MODELE și Ornamente mulțumit cu idei Noi și interesante. Există literalmente percemet cuvinte despre frumuseții féminin la Vârful degetelor: nu mai impresioneaza PE nimeni tot felul de ajungeam si aplicatii PE Unghii. Maestrii in Arta manichiurii au Decis sa improspateze manichiura cu desene si ne propun o multime de idei Noi pentru Unghii cu gel 2018. Manichiura albastru va fi iarasi foarte actuala in sezonul Care Vine. Acest lucru II datoram Institutului Pantone, Care a plasat nuanta albastra in primele Zece Culori ALE sezonului urmator. O nuanta albastra saturata este CEEA de ce aveti nevoie in anul 2018. PANA nu demult, acest modèle de Unghii Era considerat epuizat, INSA in 2018 acesta din nou Revine in Forta.

DIN momentul aparitiei si pana acum, aceasta manichiura a suferit multe modificari, INSA de Data aceasta zambetul este desenat nu doar dupa Linia Alba a lunulei, ci si mai jos, pana pe la mijlocul unghiei. Interesat în fiecare femeie Care se UITA la aspectul Lor și doresc să fie la înălțimea de MODA, întrebarea este ce fel de manichiura este la modĂ în Primăvara și Vara anului 2018, nu inactiv. Existente Mare Diversitate de specii și tehnici de manichiura pentru a înțelege ce tendințe și-a păstrat poziția de Lider, și ce idei de manichiura pretinde la locul de Top Al sezonului tot mai dificilă. Câteva Linii directoare Care vă va ajuta să alegeți cele mai la modĂ și cele mai recente design de Unghii de primavara-Vara 2018: modelele de primăvară pentru Unghii cu gel în 2018 continuă o Linie curată, dominată de Nude și aplicații holografice, însă avem și un élément de noutate. Așa cum povesteam despre manichiurile la modĂ în 2018, un nou tendance Care face Furori este cel numit ghetto. Vorbim despre Culori tari și MODELE încărcate, animal print, aplicații ostentative și nuanțe metalice. Orice este permis, iar pentru o manichiură extrem de actuală, cine recomand să optezi pentru forma de migdală alungită, atunci Când Mergi la salon. Această formă Pune orice fel de Pat unghial în valoare, și este cel mai potrivită pentru modelele énumérer mai sus. Oja Neagra a incetat de ceva timp sa fie caracteristica subculturilor REBELE trecand treptat in categoria Clasica.

En 2018, manichiura Neagra va deveni simbolul stilului si a respectului. Alegeti Una din optiunile Care VI se par mai interesante, folositi OJe Negre cu diferite texturi, fie mate, fie lucioase. Daca decideti sa aplicati Oja mat, va recomandam sa creati un desen sau un imprimeu cu Oja lucioasa. Dans aceasta TEHNICA poate fi executata manichiura français si CEA semiluna. Elegant și la modĂ manichiura primavara-Vara 2018 – parte integrantă a imaginii de femei moderne. Împărtășind această opinie, în scopul de a facilitation regăsirea de Informații despre CEEA CE tendintele couleurje détermination design de Unghii de primavara-Vara 2018, redacție de Unghii Trend-am pregătit pentru tine o Analize specială. Pentru cel mai complet percepția însoțească Foto noutati.

Comments are closed.