Lumanari Botez fete, în diferite MODELE și culori! Lumânările de Botez pentru fetițe sunt décorer în Culori elegante și féminin precum Ivoire, argintiu, auriu, Roșu, Roz, Lila, portocaliu sau Alb Perlat. Atelierele andini vă Pun la dispoziție o varietate bogată de modele și Culori. Poți alege varianta perfectă pentru o fetiță gingașă și delicată cu ajutorul modelelor de pe site-ul nostru. Descoperă lumânări de Botez scurte sau mai Lungi, îmbrăcate în Material textul sau décorer cu Tull pentru un plus de efect. Lumanarile de Botez pot fi décorer cu aranjamente florale moderne sau clasice, in culori vibrante sau Mix de Flori in culori pastel, Cu Flori rustice sau Flori délicat. En général, lumanarile de Botez cu aranjament floral Sferic sau rotund/semisferic sunt prévenant moderne, iar lumanarile de Botez cu aranjament floral PE o parte, EVENTUELS curgatoare sunt prévenant clasice. Aranjamentele lumanarilor de Botez pot fi accesorizate cu diverse evemente de décor precum fluturasi, gargarite sau fundite. Botezul Crestin este un moment remarcabil in viata PARINTILOR, un nasului/nasilor si a Nou-nascutului. Traditia sollicita existenta luminii la fiecare astfel de eveniment, in forma lumanarii de Botez, achizitionata, de obicei, de Nasi.

Exista nenumarate dimensiuni si feluri de a Decora lumanari de Botez. Cele mai potrivite pentru a infrumuseta atmosfera sunt acele lumanari de Botez décorer cu Flori Naturale, boboci delicati ca si micutul Abia venit PE lume. Lumanari Botez baieti si lumanari Botez fete, Cu aranjamente florale UNICE, realizate DIN Flori Naturale. Lumanarile de Botez realizare in atelierul nostru sunt Lucrate cu grija, DIN Flori atent selectate, pentru un aspect Cat mai placut, de lunga durata. Suna la telefon 0770643592 sau pe email la adresa atelierelecris yahoo.com prin urmare si lumanarea realizata de Noi va avea aceste caracteristici la Cerere putem folosi lumanari de Botez scurte (lumanari Botez MICI, cilindrice) de 30 cm cu diametru 6 cm, 8 cm sau 9,5 cm. la orice Model de lumanare de Botez, se poate ATASA o jucarie de plus, adusa de client sau aleasa DIN stocul disponibil (Minnie Mouse, Mickey Mouse etc). Alege Impreuna cu noi accesoriile, decoratiunile, broderia si beneficiaza de un modèle de lumanare UNICAT realizat Special pentru botezului micutului Tau. Lumarea de Botez sau aranjamentul de cristelnita, va fi livrat in conditii perfecte, la adresa indica, in Data si ora aleasa de tine. Lumanare Botez DIN Ceara naturala Astuce fagure (H41 cm) Cu aranjament… Ne adresam en spécial celor care isi doresc un Botez deosebit cu accesorii speciale.

Vrei sa Stai fara griji dans ziua botezului? Nu ai PE Cine trimite sa iti ridice lumanarea pentru Botez de la atelierul nostru de design floral? Noi ITI Punem la dispozitie un curier Special pentru livrarile la domiciliu, pentru Bucuresti si Ilfov. Folosim lumanari Botez realizate DIN parafina de calitate superioara, cu o inaltime standard de 70 cm si Tija din lemn en intérieur, pentru o rezistenta maxima. Astfel, putem garanta ca lumanarile de Botez vor ramane intacte indiferent de anotimpul in care are Loc botezul. Florile sunt alese si in functie de preferinte, Dar consilierii narine va pot oferi variante perfecte, tinand cont de sexul Copilului, de culorile preferate ALE nasilor si PARINTILOR, etc. Va Punem la dispozitie intreaga Noastra expertiza pentru a va ajuta in achizitionarea celei mai Frumoase lumanari de Botez pentru finutul/finuta dumneavoastra.

Comments are closed.