Superbe toate. Mie cel mai mult mi-a placut modèle Casa LIFE. Multumim PTR idei Adela. Casele meXi sunt destinate Acelor dintre voi care isi doresc sa inceapa o noua viata, intr-o noua Familie, intr-o noua Casa. Primul pas in intemeierea unei familii este Caminul in care o sa locuiti. De aceea, Casele meXi incearca sa acopere toate dorintele si nevoile voastre in ASA fel INCAT o Casa sa devina un Camin pentru Familia ta. Casele traditionale germane Reflecta si ELE un pic DIN rigoarea nemtilor, prin fatadele Lor in generale simple, varuite in culori deschise Care le Scot in evidenta intr-o insiruire nesfarsita de Alte locuinte, Cu acoperisuri tuguiate acoperite cu Sindrila si mansarde spatioase. Vedem in imaginile urmatoare cum Arhitectura traditionala germana a evoluat in timp catre un design modern, deschis, Dar care nu face deloc Nota discordanta in peisaacs General, BA DIN contra, integrandu-se si completandu-l armonios. Mai jos Vedem cateva proiecte de case in Stil German: modèle Casa Kundenhaus, Suprafata 87 MP, 2 camere, proiect Schwoerer Haus Model Casa Top Star 115, Suprafata 124 MP, 4 camere, proiect Hanlo Casele meXi ofera tehnologie de Ultima generatie, garantata PE viata. Sunt construite PE structuri metalice, Cu gorodskaya inovatoare.

Structurile sunt realizate DIN Profile rezistente, avand o calitate superioara oricaror structuri clasice sau similare disponibile PE Piata. Casele meXi vin in sprinjinul Tau cu o Gama variata de produse, cu un portofoliu bogat incepand cu proiecte de Casa moderna, proiecte de Casa cu Garaj, Cu proiecte de Casa la cheie astfel INCAT tu sa nu te mai preocupi de nimic, decat de momentul in care te Muti in noua ta c Asa. Modèle Casa Nizza 108 MP, 4 camere, proiect Haus XXL… […] 5. proiecte de case cu un singur nivel și suprafețe între 87 și 145 MP/Nr accesări 62,994 Vezi articolul Integral aici http://adelaparvu.com/2015/06/23/proiecte-de-case-cu-un-singur-nivel-si-suprafete-intre-87-si-145-mp & #8230; […] Pentru cei care nu doresc spatiul MIC oferit de un apartament sau de o garsoniera, pentru cei care isi doresc o mica Gradina si o curte in FATA casei, acesta este raspunsul. Cauta proiecte de Casa ieftine, proiecte Care se muleaza dupa dorintele si cerintele conte… Buna Delia. Ne intereseaza si PE Noi varianta aleasa de tine, aceea de Casa pasiva DIN CLT si suntem tot din Bucuresti. IMI Poti da mai multe detalii? [email protected] este adresa MEA.

ITI multumesc anticipat. . Casa Produce mai multă Energie decat este necesar pentru a funcționa şi a primit certificarea Platinum de la Societatea germană pentru construcții Durabile (Deutsche Gesellschaft für nachhaltiges Bauen – DGNB). Buna ziua! Aveti exemple/recomandari de constructori DIN Roumanie ce pot realiza astfel de case? Multumesc. Banuiesc ca sunteti DIN Republica Moldova.. Firma aveti?. . Iulia, en général firmele care sunt specializate in Constructii de lemn FAC asa ceva. Si ELE au proiecte si MODELE similare de cas. Uite, aici un exemplu http://case-de-lemn.com/proiecte/PAI depinde de ce Tip de Mélis vrea fiecare Radu. Partea cu Mélis se Calculez separat.

. […] și concluzie, o casă cu un singur nivel pare a fi mai costisitoare decat una P + M, Dacă vorbim despre aceleași condiții (sistem […] Buna Adela, urmaresc de ceva timp postarile Tale, Dar as dori mai multe informatii….. en Special légat de pret….. Spune-mi ceva concret…….. ne dorim si Noi o Casa………….. iar parerea mea este una foarte buna………… astept un raspuns…… HUF Haus a deschis primele Două case de Prezentare din România, modelele art și Modum, în octombrie 2016, în cadrul proiectului rezidențial Premium Dumbrava vlăsiei, asainissemént în apropiere de balotești.

Comments are closed.